(060) 0251 421
office@servisradojkovic.com
Šlep služba: 00-24h | Auto Servis: 09-19h

ŠLEP SLUŽBA

Pokvario Vam se automobil na auto-putu?

Vozilo nije registrovano a treba ga prebaciti na drugu lokaciju?

Desio Vam se kvar negde u Srbiji?

Pozovite 060 / 0221-421 i mi dolazimo!Kako bismo omogućili celokupnu uslugu našim klijentima obezbedili smo i uslugu šlepovanja automobila.
Bilo da se kvar desio u gradu ili na auto-putu, dolazimo na vaš poziv i prevozimo Vas i Vaše vozilo na željenu lokaciju.
Ukoliko se odlučite da auto servisirate u našem servisu, u blizini se nalaze sve lokacije pogodne da ih posetite dok čekate. U blizini servisa se nalaze hoteli, akva park Jagodina, šoping centar sa restoranom i zoološki vrt kako bi Vam vreme dok čekate na popravku prošlo udobno i brzo.
Cena šlepovanja je 50 dinara po pređenom kilometru. U cenu ulazi kilometraža dolaska do Vašeg vozila i kilometraža do udaljenosti željene lokacije.


reglaza-trapa

KAKO IZRAČUNATI PUT DO NAŠEG SERVISA

Na mapi iznad trebalo bi da vidite našu adresu.

U u gornjem levom uglu gde piše "Šlep služba Radojković" naći ćete dugme u obliku strelice ispod koga piše "Putanja". Kada pritisnete na njega, prebaciće Vas na sajt Google Maps, gde možete da ukucate adresu ili poziciju gde se automobil nalazi. Potom će Vam se ispisati najbliža putanja i kilometraža do našeg servisa.

Važno obaveštenje!
Prikazana kilometraža je informativnog karaktera. Ne možemo da garantujemo da će najbrži i najkraći put biti pogodan ili dostupan za prevoz automobila!